Следва

Fall 2018 Couture: Iris Van Herpen

Лятната fashion "грешка", която всички правят НАРОЧНО!

on Purpose...

All fashion преди 5 години

Вероятно ще ви е простено, ако смятате, че плетивата са коректното облекло само за зимните месеци, защото кой не обича топлата прегръдка на кашмира, например, за месеците с "Р" вплетено в тях?

Този сезон обаче стилната тълпа върти цветна любовна афера с THE KNITS. Да, съчетанието летни плетива звучи като тотален оксиморон, но пък са толкова шик.

Има нещо изключително ала Френската Ривиера в тази тенденция, а дизайните са създадени сякаш да бъдат носени от шикозни дами, с големи плетени шапки и oversized слънчеви очила, на неприлична възраст.

Най-големите в модата пряват сякаш абсолютно нарочно лятната "грешка" да се пременят в плетива или пък да ги предложат на върлите си фешън фенове.

Плетена рокля с тънки презрамки в комбо с винтидж обувки или пък топ втъкнат в плетени палацо панталони с висока талия? Защо не? Толкова шик, толкова стилно, толкова лятно!

Скролваме надолу, за да се вдъхновим от бохемската фриволност на летните плетива>>>















More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 9 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.