Следва

Backtalk

Throwback: #pinspo

пинспо...

Hair преди 5 години

Някои бюти правила са просто създадени, за да бъдат нарушавани - такъв е примерът с малките фиби за коса, които уж били направени, за да бъдат скрити. Да, ама не!

С развиването на дизайна им (от малки и едва видими помощници се превръщат в открояващи се стилни аксесоари), се променя и начинът, по който ги възприемаме и съответно използваме. Дали ще ги наредим прилежно една до друга по овала на лицето, или пък ще ги прикрепим една за друга върху обикновена плитка, оказва се, така наречените bobby pins са чудесен избор за разнообразяване и на най-бейсик прическата, за която можем да се сетим.

Въпреки че всичко е на първо място във въображението, вдъхновение откриваме от фийда си в инстаграм, през червения килим и чак до модния подиум. Любимите ни звездни примери са подредени в галерията горе>>>, но преди това трите златни правила при позабравения и недооценен аксесоар:

1. Винаги трябва да бъдат поставени правилно - абсолютно правило е релефната страна да бъде поставена отгоре.

2. Поставяме само и единствено на суха коса!

3. Знайте кога да подмените комплекта си верни приятели - когато малката силикона топчица на върха на фибата падне, бъдете сигурни, че времето е дошло.

More Hair