Следва

Уличният стил на звездите: Le blanc Виктория

Kралицата на плажа: Памела само по кожа

Вчера светът отбеляза Денят на бикините...

Celebrities преди 5 години



В чест на събитието, с ден напред, отдаваме почит на иконичното облекло и свързаното с него иконично настроение и събираме, за да си припомним и избършем по сълза евентуално, най-ефектните кадри на Спасителката по бански - в края на краищата Пам без съмнение е тоталният секс-символ и звезда на Playboy през целите 90-те.



На 5 юли 1946 година френският дизайнер Луи Реар представя пред света първият бански костюм от две части. Тогава, да демонстрира пикантната плажна одежда, състояща се от няколко тънки парчета плат, се решава само стриптизьорката Мишлен Бернардини от Casino de Paris, която излиза на подиума вместо професионален модел.



Революционен и дързък по мнението на обществеността, моделът дълги години е под възбрана. Все пак правдата възтържествува когато през 50-те години Бриджит Бардо се появява в бикини във филма "И Бог създаде жената". Тогава по плажовете на Италия и Франция масово "тръгват" долнища и горнища, красящи ефектните тела на модните фенки.

И все пак, сред съвременните звезди е сложно да се намери знаменитост, на която банските да стоят така ефектно, както на Памела Андерсън. Кадрите от сериала "Спасители на плажа", в които младата актриса тича по горещия пясък на помощ на давещите се, са тотален хит десетилетия след първото им виждане. Впрочем, Пам е ултра готина не само по емблемата - червен цял бански, тотален култ след сериала, но и във всеки друг вид бански.

















 

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 1 час

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.