Седмичен ХОРОСКОП - 09.07 - 15.07

Astro преди 5 години

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Тази седмица ще бъде предизвикателство за Козирозите. Пред вас сега има много изпитания, но това не трябва да ви плаши. Дори и да преживеете някакъв вид неуспех, скоро ще разберете, че е било за добро. Ако сега нещо не се получи както трябва, то е така, защото ще дойде друго след него, което е много по-желано от вас.
В живота ви ще настъпят много промени, към които трябва да се адаптирате. Много от ситуациите, през които трябва да преминете, няма да бъдат особено приятни, но ще донесат добри резултати, които няма как да получите без мъничко борба.
Сега откривате нови светогледни нагласи и перспективи, обогатявайки своите такива. Цените живота и времето си малко повече, тъй като периодът ви поставя в ситуации, които ви карат да осъзнаете всичко това.

В началото на седмицата включете амбицията си на пълни обороти. Грабете с пълни шепи от възможностите, а перипетиите приемайте за част от тях. Те също водят някъде.
От сряда до петък комуникацията е ключова, така че усъвършенствайте майсторството си в нея. Налага се да вземате важни решения, затова е хубаво да обогатите хоризонтите си, запознавайки се с тези на други хора.
През уикенда не драматизирайте излишно. Радвайте се на цялото, което заличава дребните проблеми.
 

Хороскоп

Още от Astro