Седмичен ХОРОСКОП - 09.07 - 15.07

Astro преди 5 години

ДЕВА 24.08 – 23.09

Тази седмица е изключително благоприятна за Девите. Сега мислите за личностното си развитие повече от всякога, но не оставяйте тези добри идеи само на нивото на помисленото. Превърнете ги в действие. Ако сте искали да направите подобрения в дома си, то сега е правилният момент. Проблемите в отношенията също могат да бъдат благоприятно разрешени през тази седмица. Освободете се от хората, които ви натоварват и не ви ценят. Самите вие уважавате твърде много времето си, за да го прекарвате в кръг, който ви гнети и не ви обогатява.
Ще посетите много държавни институции по различни причини.

В понеделник и вторник всичко е прекрасно, плодотворно и предлагащо ви хиляди възможности. Единственият проблем, който имате, е че не знаете коя да грабнете по-напред. Звездите са най-благосклонни към най-съкровените ви и силни желания.
От сряда до петък вече сте изключително продуктивни, влезли в ритъм. Правите много неща едновременно, тествайки издръжливостта и способностите си. Колко неща могат да се поберат в графика ви?
През уикенда се опитайте да го карате по-леко, дори това да означава да се освободите от някои свои „изконни“ правила. Всяко правило има своето изключение!
 

Хороскоп

Още от Astro