Fall 2018 Couture: Armani Privé

Изисканият и донякъде обран маниер на Джорджо Армани се наблюдава безпогрешно в поредната му колекция висша мода: "Скулптурен, почти царствен стил." Така се изразява самият дизайнер, а в действителност може да се каже, че колекцията наистина е повлияна от кралските събития през последните месеци - кутюр акцентите са дискретни и някак величествени едновременно, а и доста луксозни.

Колекцията е разделена на две части - първата е потопена в нежното шампанско и носи разпознаваемия Армани почерк в безупречните костюми и елегантни рокли без излишни детайли и натруфеност. Костюмите са изработени от коприна като панталоните биват сравнително свободни, наподобяващи пижама естетиката, а саката са класически и дори често без ревери.

Действието обаче се развива по съвсем различен начин във втората част на колекцията. Там централно място заема яркият цвят и по-конкретно силното розово и тюркоаз. Изобилието се наблюдава не само в палитрата, но и още материалите - перата от щраус дърпат вниманието към себе си, благодарение на своята пъстрота, но и още обеми в макси силуети...

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia