Следва

Зрели череши

Trend report: Белият костюм

Не Off, а All White....

All fashion преди 5 години

Костюмът неоспоримо е една от големите тенденции за Пролет/Лято 2018-та, припомняме ти и останалите големи тук. И макар дискутирайки го, да се съсредоточаваме основно върху интерпретациите му в сладки бонбонени цветове, има още един свеж поглед върху силуета му, който заслужава нашето внимание.


 Tom Ford

All white визията, състояща се от блейзър и панталон или пола, е популярен избор сред дизайните на Tom Ford, Acne Studios и Joseph, но и също така на улицата сред тълпата фешънисти. Противно на стандартните цветови съчетания за въпросния елемент като сиво, черно или тъмносиньо на райе, белият тон идва тъкмо навреме като свежа глътка въздух на стрийт стайл сцената.


 Acne Studios


 Joseph

Носим го по най-различни нетрудни начини с тишърт отдолу, или пък само по дантелен сутиен; с кецове или висок ток; без грим или пък с ярки малинени устни. Прилагането на каквато и да е стилистична идея в този ансамбъл е добре приета, свободният силует и леко преувеличената дължина на блейзъра позволяват наслагване на стилове и аксесоари свободно и в изобилие>>>


 

More All fashion