Принц Хари пръсна 18 хиляди за подарък за кралско бебе #3

Принц Хари пръсна 18 хиляди за подарък за кралско бебе #3

От чичо с любов...

Кръщенето на принц Луи е днес, а всички в Двореца са в трескаво приготовление за голямото събитие, което ще стартира всеки момент.

Любопитното е, че кралицата Елизабет и принц Филип няма да присъстват на важния момент за внука си, тъй като програмата им с ангажименти е доста претоварена.

Освен това бебе Луи ще е 8-ят поред кралски наследник, който ще бъде пременен в историческата кръщелна роба от Honiton дантела и сатен - същата тази, в която бяха облечени и брат му принц Джордж и сестра му принцеса Шарлот по време на църковния ритуал.


принц Джордж


принцеса Шарлот

Най-интересното, обаче, около кръщенето на невръстния син на принц Уилям и херцогиня Катрин е подаръкът, който е подготвил чичо Хари. Запознати издават, че принцът е пръснал около 18 хиляди лева за първото издание на детската книжка "Мечо Пух", която смята да подари на племенника си за големия му ден.

Според клюките принц Хари е поръчал четивото от видния колекционер Питър Харингтън, а книжката наистина е първата печатна версия на историята за мечето на Aлън A. Милн от 1926 година.


Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.