Следва

Кайли МАХНА филърите

Принц Хари пръсна 18 хиляди за подарък за кралско бебе #3

От чичо с любов...

Celebrities преди 5 години

Кръщенето на принц Луи е днес, а всички в Двореца са в трескаво приготовление за голямото събитие, което ще стартира всеки момент.

Любопитното е, че кралицата Елизабет и принц Филип няма да присъстват на важния момент за внука си, тъй като програмата им с ангажименти е доста претоварена.

Освен това бебе Луи ще е 8-ят поред кралски наследник, който ще бъде пременен в историческата кръщелна роба от Honiton дантела и сатен - същата тази, в която бяха облечени и брат му принц Джордж и сестра му принцеса Шарлот по време на църковния ритуал.


принц Джордж


принцеса Шарлот

Най-интересното, обаче, около кръщенето на невръстния син на принц Уилям и херцогиня Катрин е подаръкът, който е подготвил чичо Хари. Запознати издават, че принцът е пръснал около 18 хиляди лева за първото издание на детската книжка "Мечо Пух", която смята да подари на племенника си за големия му ден.

Според клюките принц Хари е поръчал четивото от видния колекционер Питър Харингтън, а книжката наистина е първата печатна версия на историята за мечето на Aлън A. Милн от 1926 година.


More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.