Следва

Имаме си християнче!

Win it: Кой ще се радва на секси бронзов загар с Eucerin?

Къде си, лято?

All About Life преди 5 години

Положението е по-скоро Summertime Sadness, отколкото Summer, но ние сме тук и си чакаме 40-градусовото лято търпеливо. Заедно с Eucerin дадохме обещание за гарантиран секси бронзов загар и го спазваме - цели трима от участвалите в играта ни ще се радват на новия си съюзник в събирането на слънчеви лъчи.

Ние ви разказахме, вие ни разказахте, обменихме идеи за занимания под шарената сянка на плажния чадър, но оставаме с впечатление, че мързелуването на пясъка в чистата му форма е НАЙ-добрата идея за спасение в летните жеги. Особено ни харесват детските спомени, които ни припомнихте с кочаните царевица и сладките гевреци, краката, заровени в пясъка и времето, споделенето време с любимите хора в моментите на пълно безгрижие. Нашите победители са kamenovamila, Христина Христова и Леа Том, а това са и техните отговори:

kamenovamila
Нищо не може да се сравни с едно плаване в морето с водно колело и любим човек :-)

Hristina Hristova
Любимите ми занимания на плажа преминават през четене на любим роман, безгрижно разлистване на вдъхновяващо модно списание, пиейки свеж плодов коктейл или ледено фрапе, съзерцавайки прекрасния хоризонт пред мен... И творецът в мен се пробужда...! Обичам да пиша поезия на плажа, от онази моята поезия, която докосва сърца и души! А когато не ме връхлетяло вдъхновението да се потопя в света на любимите ми буквички, се отдавам на рисуване! Драскам щрихи, чертая мечти, рисувам зелени пейзажи, полет на птици и непознати, мечтани ширини и предели...! И заравям крачета в пясъка, и никак не ме е грижа, че педикюрът ми се съсипва...събирам мидички и се настройвам да победя партньора ми на Scrabble :)

Леа Том
На плажа най-много обичам да хапвам царевица или геврек! Още от малка, когато ме водеха на плажа най-голямото удоволствие беше да ми купят един сладък сусамов геврек. С това и до ден днешен свързвам плажа, няма по-безценно нещо от това да "хрусне" в устата ти частичка пясък от ръцете ти, докато правиш пясъчен замък и си хапваш сладко геврек едновременно. :) Хубаво лято!

Честито и на трите дами!
Очакваме да се свърже с нас на email: [email protected]

More All About Life