Win it: Кой ще се радва на секси бронзов загар с Eucerin?
  •  

Win it: Кой ще се радва на секси бронзов загар с Eucerin?

Къде си, лято?

Положението е по-скоро Summertime Sadness, отколкото Summer, но ние сме тук и си чакаме 40-градусовото лято търпеливо. Заедно с Eucerin дадохме обещание за гарантиран секси бронзов загар и го спазваме - цели трима от участвалите в играта ни ще се радват на новия си съюзник в събирането на слънчеви лъчи.

Ние ви разказахме, вие ни разказахте, обменихме идеи за занимания под шарената сянка на плажния чадър, но оставаме с впечатление, че мързелуването на пясъка в чистата му форма е НАЙ-добрата идея за спасение в летните жеги. Особено ни харесват детските спомени, които ни припомнихте с кочаните царевица и сладките гевреци, краката, заровени в пясъка и времето, споделенето време с любимите хора в моментите на пълно безгрижие. Нашите победители са kamenovamila, Христина Христова и Леа Том, а това са и техните отговори:

kamenovamila
Нищо не може да се сравни с едно плаване в морето с водно колело и любим човек :-)

Hristina Hristova
Любимите ми занимания на плажа преминават през четене на любим роман, безгрижно разлистване на вдъхновяващо модно списание, пиейки свеж плодов коктейл или ледено фрапе, съзерцавайки прекрасния хоризонт пред мен...

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.