Следва

Потвърдено е: Джъстин и Хейли ще се женят!

Имаме си християнче!

Големият ден...

Celebrities преди 5 години

Както традицията повелява, вчера принц Луи бе покръстен и официално въвлечен в християнската вяра.


Събитието се проведе в Кралския параклис "Свети Джеймс", където се венчаха и принц Хари и Меган Маркъл. По изключение кралица Елизабет и принц Филип не присъстваха, но пък всички други от кралското семейство бяха там.

Кръщенето на бебе Луи продължи около 40 минути и се проведе от архиепископа на Кентърбъри, Джъстин Уелби, който като ръководител на църквата в Англия участва в почти всички по-големи събития в британското кралско семейство живота - от сватби до кръщенета.



По неписани кралски закони третият наследник на принц Уилям и Катрин бе облечен с историческата кръщелна роба от Honiton дантела и сатен - същата тази, в която бяха облечени и брат му принц Джордж и сестра му принцеса Шарлот по време на църковния ритуал.






За големия ден мама Кейт заложи на рокля от любимия си дизайнер Alexander McQueen като допълни визията си със страхотна голяма диадема, с лейбъл на Джейн Тейлър, която играеше ролята на шапка - задължителният аксесоар за всяко голямо събитие от кралския двор.

След църковния ритуал всички отидоха в Клерънс Хаус, където херцогът и херцогинята на Кеймбридж организираха малък празник в принц Луи и шестимата му кръстници. А като по традиция на партито с чая бяха поднесени и парчета торта от сватбения десерт от големия ден на Уилям и Катрин през 2011 година.





More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.