Следва

Bob Moses гостува на Takeover Live в YALTA CLUB

Vogue сватба: Бий & Франческо си казаха "Да"

Най-чаканото "модно" събитие най-сетне се състоя...

Celebrities преди 5 години

Бий Шафер и Франческо Карозини вече са съпруга и съпруг, след като са си казали заветното "Да" на тайна грандиозна церемония.

30-годишната дъщеря на Ана Уинтур, главната редакторка на американския Vogue, и 35-годишният син на Франка Созани, покойната главна редакторка на италианския Vogue, са събрали не по-малко от 150 гости, а сватбата им е продължила цял уикенд.

Церемонията, за която започна да се говори преди повече от година, се е провела в Ню Йорк, а всички присъстващи са били учтиво помолени да не използват мобилните си телефони, за да се избегне изтичане на информация.

Преди да се оженят Бий Шафер и Франческо Карозини излизаха в продължение на няколко години, а за връзката им официално стана ясно през есента на 2016-та година. Синът на Франка Созани предложи брак на дъщерята на Ана Уинтур през март миналата година, а пръстенът е повече от УАУ!


More Celebrities

Въздишаме по Деми Мур, 61, на парти в Лос Анджелис

Celebrities преди 15 часа

Да, винаги сме харесвали Деми Мур, със или без пластичните й операции, със или без скандалите в личния й живот и прочие съпътстващи славата подробности. Защото тя символизира именно това, което наричаме безупречна дамска увереност, постигната с труд, усилие и ум. Вижте поредната й великолепна поява - на галавечерта на Музея на академията за филмово изкуство и наука в Лос Анджелис.