Следва

Bob Moses гостува на Takeover Live в YALTA CLUB

Vogue сватба: Бий & Франческо си казаха "Да"

Най-чаканото "модно" събитие най-сетне се състоя...

Celebrities преди 5 години

Бий Шафер и Франческо Карозини вече са съпруга и съпруг, след като са си казали заветното "Да" на тайна грандиозна церемония.

30-годишната дъщеря на Ана Уинтур, главната редакторка на американския Vogue, и 35-годишният син на Франка Созани, покойната главна редакторка на италианския Vogue, са събрали не по-малко от 150 гости, а сватбата им е продължила цял уикенд.

Церемонията, за която започна да се говори преди повече от година, се е провела в Ню Йорк, а всички присъстващи са били учтиво помолени да не използват мобилните си телефони, за да се избегне изтичане на информация.

Преди да се оженят Бий Шафер и Франческо Карозини излизаха в продължение на няколко години, а за връзката им официално стана ясно през есента на 2016-та година. Синът на Франка Созани предложи брак на дъщерята на Ана Уинтур през март миналата година, а пръстенът е повече от УАУ!


More Celebrities

Ричард Гиър, 74, и Алехандра, 41, на гала в Ню Йорк

Celebrities преди 1 ден

Ричард Гиър и Алехандра Силва подкрепиха благотворителната гала City Harvest, която се организира за набиране на средства за осигуряване на топла храна на тези, които имат най-голяма нужда от нея. На събитието присъстваха също Криси Тейгън и Джон Леджънд, тя - в приказна прозрачна рокля.     

Netflix в действие: горещата целувка на Хари и Меган

Celebrities преди 1 ден

Във Флорида се проведе благотворителен мач по поло, организиран от фондацията на херцога на Съсекс и принц Сийсо Сентебале от Лесото. В него участва лично принц Хари - той се състезава с дългогодишния си приятел и съперник в този спорт аржентинецът Начо Фигерас.