Следва

Ето го: Хейли Болдуин показа годежния пръстен

Цитирай ме: Най-ярката рок звезда на модната сцена Vivienne Westwood

"Имате по-интересен живот, ако носите по-впечатляващи дрехи."

Celebrities преди 5 години

Добре позната ни, Вивиaн Уестууд е същинско национално съкровище за Великобритания, почитан дизайнер и пънк икона, която просто не се спира - да живее, да твори и да вдъхновява. Една от най-горещите модни новини напоследък, а именно тази за предстоящия общ проект между Burberry и самата Вививан, ни подтикна да се "поклоним" за пореден път пред несравнимата модна икона, таланта и дългогодишния труд, от който печели целия Моден свят.

Събираме житейската мъдрост и ексцентричната персона на британската дизайнерка в точно 15 цитата:

"Вдигни летвата над всички останали. Никой не ми е казал, че ще съм това, което съм. Аз и не чаках това. Просто винаги съм знаела, че съм родена да бъда необикновена."

"За мен животът е непрекъснато преминаване през различни етапи. Наясно съм, че всичко има начало и край. Срещаш някого и той те прецаква, не си допадате. Стискате си ръцете и продължаваш напред. Това не е твоят човек, колкото и да се тръшкаш."

За моралистите: "Оу, най-страшните. Трудно ми е да общувам с моделки, журналистите са досадни, снобарите са скучни, гейовете ме дразнят, съучениците ми са вече превъртели, но моралистите са най-страшни. Моралът е неприличен като средния пръст. Всички го размахват като нещо не им е наред."

"Не спирам, не почивам, не отлагам. Утре може да припадна в колата или да се удавя във ваната. Затова днес трябва да свърша някоя глупост."

"Страхът няма да те спаси от гадостите, само ще придаде по-гаден вкус на обяда ти преди да се върнеш в офиса и да разбереш, че ще те уволнят."

"Харчи толкова, колкото имаш. Пестенето е като да бъдеш мишка в ресторант. Имаш достатъчно храна около себе си, но все пак си мишка. Не е нужно да ви обяснявам."

"Моите пари са в къщи, в дрехи, във вечери, дори и във фалшиви приятелства. Но моето богатство е в пътуванията. Не бих могла да ви разкажа за тях. Да не би да искате да го получите наготово?"

Selflove: "Дано тази любов да не бъде несподелена. Защото тя е най-голямата. Обичай се, глези се, разхождай се гола, гледай се с часове пред огледалото."

"Аз проектирам неща, които да помогнат на хората да изразят убедително своята индивидуалност."

"Бях толкова разстроена от онова, което се случваше по света. Просто не можех да понеса мисълта, че хора биват измъчвани и че има такива неща като войната. Ненавиждам по-старото поколение, което не направи нищо в това отношение. Пънкът беше моят боен призив."

"Има толкова много неща, които хората приемат просто като даденост."

"Имате по-интересен живот, ако носите по-впечатляващи дрехи."

"Когато за пръв път видях картина на разпятието, аз изгубих уважение към своите родители. Изведнъж разбрах, че това е именно светът на възрастните – пълен с жестокост и лицемерие."

"Мисля, че хората трябва да инвестират в света. Не инвестирайте в модата, а в света."

И като за финал, за да си припомним, че не трябва ниога да се взимаме прекалено насериозно, Виван казва: "Не съм съгласна с всичко, което съм казвала."

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.