Следва

Сбогува ли се Vogue с Анна Уинтур?

Какво ново от Furla и "The Furla Society"

Харесва ли ни, или не?...

All fashion преди 5 години

Известният италиански бранд за чанти Furla прегръща нова и на пръв поглед модерна стратегия за новата си есенно-зимна кампания за 2018-та. Вместо изявени в сферата модели, креативният екип зад Furla решава да ангажира инфлуенсъри със завидно количество последователи в социалните мрежи. Във време, когато използването именно на такъв тип инфлуенсъри като канал за онлайн реклама е толкова популярно, напълно разбираме начинанието на италианците.

Няма как да не се възроптаем обаче срещу крайния резултат. В единствения засега излязъл от кампанията кадър се виждат шестимата избрани, застанали един до друг в лоби-то на голям италиански хотел. Самият кадър е доста скучен, лицата не кореспондират помежду си, още повече - изглеждат странно и не на място един до друг и, разбира се, всеки държи по една чанта в ръка.

Потърсихме обяснение за концепцията на снимките, а ето и какво е то - известните лица се заснемат първо поотделно, извършвайки различни действия из хотела, а после заедно след като получават покана от "The Furla Society" и се събират уж неочаквано на едно място.

Не искаме да критикуваме прекалено строго, но е факт, че симбиоза между отделните герои няма, а в резултат кадърът наподобява повече постер на нов сериал, отколкото на рекламна кампания на моден бранд...
 

More All fashion