Сбогува ли се Vogue с Анна Уинтур?

Сбогува ли се Vogue с Анна Уинтур?

null

Слуховете за оттеглянето на Анна Уинтур от поста й на главен редактор на американския Vogue се завръщат с нова сила. Твърди се, че през последните няколко седмици това е основната тема на разговор измежду модните инсайдъри, а планът за действие се очаква да влезе в сила в средата на август месец, точно след излизането на дългоочаквания септемврийски брой на Vogue.

Говорители на Conde Nast продължават усилено да отхвърлят твърденията, но пък сред запознати вече се въртят имената на евентуалните избрани за нейни заместници. Едуард Еннинфул, който сравнително отскоро бива главен редактор на британския Vogue, попада в списъка със заподозрени заедно с Ева Чен (моден директор на Instagram), Сали Синджър (дигитален директор на Vogue) и Ейми Астли (главен редактор на Architectural Digest).

Сред теориите се върти и тази, че дори и Уинтур да отстъпи главната роля, то ще е единствено, за да заеме още по-значителна и мащабна такава за всички издания на Conde Nast. И макар всичко това засега да са само слухове, очакваме развитието по темата с интерес...

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.