Beauty Starter: Честваме грацията на мис Хайди Клум

Beauty Starter: Честваме грацията на мис Хайди Клум

„Не“ на въглехидратите...

Немският супермодел, телевизионна водеща и лице на собствена марка бельо Хайди Клум навърши 45 години преди по-малко от месец, и изглежда превъзходно както винаги! Клум е една от известните личности, които имаме възможност да гледаме тази година в женското царство на „Бандитките на Оушън“ – феминистки дръзкия римейк на класиката „Бандата на Оушън“. Във филма супермоделът ще блести сред лукс тълпата на Мет Гала, събитието, около което се плете действието на филма.

Чествайки грацията, с която Хайди добавя година в звездния си път, днес ви представяме петте тайни за младоликост, които супермоделът споделя с колегите от Vogue.

1. Тренировки четири дни в седмицата
Зашеметяващата фигура на Хайди не е чиста генетика - моделката тренира четири дни в седмицата по режим, създаден от звездния фитнес треньор Дейвид Кирч. Програмата й включва тичане, колоездене, вдигане на тежести и плуване, повечето от които изпълнени навън, сред природата.

2. Много вода дневно
Супермоделът изпива най-малко два литра вода на ден, което спомага детоксикацията и чувството за лекота. Също така водата помага за отслабването, запазването на добрата фигура и поддръжката на чиста и блестяща кожа.

3. Фалшиви мигли
Още една основна beauty тайна на топ модела е, че почти никога не излиза на публични места без фалшивите си мигли. Но и тук е важно да се знае мярката – Хайди винаги се старае да изглежда естествено, дори когато сизбере по-дълги "помощнички" и ги съчетае с молив за очи и спирала.

4. Диета

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.