Следва

Wait...What? Beyonce x Balmain

Fall 2018 Couture: Най-добрите визии

Парад на суетата...

Runway преди 5 години

Седмицата на висшата мода в Париж повлече след себе си десетки забележителни ревюта, които оправдават, но и още надминават нашите, а и на цялата модна публика очаквания.
Чисто като естетика впечатление прави завръщането на класическата висша мода отпреди като силует и стайлинг. Участници в това течение биват къщите на Armani, Givenchy, Chanel и Dior, все централи, от които основно зависи случващото се в модата сега. Придържането към класиката, разбира се, не е единствената гледна точка - Maison Margiela Artisanal, Alexandre Vaulthier и Ronald Van Der Kemp творят в смела и ориентирана към новото естетика.

Интересна поява прави също така Sonia Rykiel, чиято колекция "L'Atelier" чества 50-годишнината на къщата. Още и Miu Miu успява да се включи в седмицата на висшата мода, макар и с колекция ризорт 2019, която обаче благодарение на своя разточителен маниер на стилизиране, се приобщава в общата вълна съвсем на място.

В галерията горе пък разглеждаме най-добрите 20 визии от видяното дотук>>>

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.