Следва

#FEARLESS BEAUTY: Маги Сидерова

Behind the curtains: DIOR Backstage

“Претворих отново всичките незаменими продукти в моя грим куфар, и ги създадох едновременно и за гримьори, и за всяка жена, която иска професионален резултат с интуитивни продукти и лесни за използване инструменти.“ – Питър Филипс

Face преди 5 години

Френският моден гигант Dior пресъздава грима с Dior Backstage: първата грим линия, вдъхновена от бекстейджа и проектирана от Питър Филипс, творчески директор на грим Dior, за всяка жена, която се стреми към професионален резултат с макиажа си.



"С Dior Backstage искам всички да имат достъп до моята експертиза. Екипът ми трябва да може да работи навсякъде в бълбукащата и трескава обстановка на модните ревюта. Всеки гримьорски куфар трябва да е не само като комплект за оцеляване на артиста, но трябва и да посреща нуждите на всички жени. И това беше целта, когато претворих всичките незаменими продукти в моя грим куфар, едновременно и за гримьори, и за всяка жена, която иска професионален резултат с интуитивни продукти и лесни за използване инструменти. Това са ефикасни продукти, които дават професионален резултат, но са лесни за нанасяне,“ обяснява Питър Филипс.

Насочена към всички жени, тази гама от универсални продукти вече спечели сърцата на над 50 талантливи гримьори, както и на най-взискателните модели, които незабавно приеха линията присърце.

Новата кампания на Dior Backstage ни потапя в подготовките за едно модно ревю. Четири известни топ модела, които вече са правили впечатление в кампании и модни ревюта на Dior, оставят лицата си в ръцете на Питър Филипс: Бела Хадид, Чу Уонг, Мануела Санчез и Рут Бел. Тази универсална линия се адаптира към техните различни кожи, разкривайки красотата на всяка една от тях по уникален начин – те са млади, спонтанни, свежи, модерни и най-вече уникални. "За първи път аз се появявам в кампания. За да демонстрирам колко са лесни тези продукти, направих момичетата само в един кадър и за да покажа различните грим възможности, създадох три-степенни визии, вариращи от леки до наситени. Останете на линия, защото още нови неща пристигат,“ казва през смях творческият директор.



“Dior Backstage е линия, която е вдъхновена от моята работа в бекстейджа.
Включва всички мои продукти от първа необходимост в неутрални тонове с
професионали, приспособими формули, позволяващи ви да работите с всеки
тен на кожата.“
 - П.Ф. 
Ние от своя страна стрeмглаво надникваме "зад завесата" и се потапяме в избора на backstage secret wepons! 

 

More Face