Win it: Magic tan
  •  

Win it: Magic tan

Вече съвсем на лятна вълна, с мисли за слънце, пясък и море...

Мечтаем за ВАКАНЦИЯ и релакс, и не само, правим всичко по силите си, за да пренесем това неудържимо настроение и в ежедневието си.

Ако редовната консумация на цветни коктейли от ранен следобед до късна вечер стои в основата на добрия тонус, то наличието на здравословен загар по кожата завършва започнатото по категоричен начин.

С тен животът определено е по-хубав. Чувстваме се забележително по-привлекателни, изтриваме уморения финиш и прикриваме дребните несъвършенства по кожата, в това число и портокаловата кожа.
И защото обичаме да сбъдваме желания, днес откликваме и на вашите, като част от общите за високо самочувствие и целуната от слънцето кожа. Правим го обаче по абсолютно безвреден начин и без намесата на слънчеви лъчи с помощта на спрей тен.

За целта партнираме със салон Magic Tan, с които заедно ще подарим пет ваучера за отличен безвреден тен на късметлиите сред вас.

Ето и основното, което трябва да знаем, преди да си подарим това удоволствие. Спрей тенът е професионална процедура за моментално придобиване на красив, равномерен и здравословен загар (без следи от оранжев оттенък!). Популярният и широко предпочитан метод за потъмняване предлага всички нива на цвят без ограничения за типа кожа, пол или възраст.

Коментари: 1

P
Pemenko (2018/07/25 / 09:15)
Участвам.

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.