Следва

Младата (почти) милиардерка Кайли Дженър на корицата на Forbes

Win it: Magic tan

Вече съвсем на лятна вълна, с мисли за слънце, пясък и море...

All About Life преди 5 години

Мечтаем за ВАКАНЦИЯ и релакс, и не само, правим всичко по силите си, за да пренесем това неудържимо настроение и в ежедневието си.

Ако редовната консумация на цветни коктейли от ранен следобед до късна вечер стои в основата на добрия тонус, то наличието на здравословен загар по кожата завършва започнатото по категоричен начин.

С тен животът определено е по-хубав. Чувстваме се забележително по-привлекателни, изтриваме уморения финиш и прикриваме дребните несъвършенства по кожата, в това число и портокаловата кожа.
И защото обичаме да сбъдваме желания, днес откликваме и на вашите, като част от общите за високо самочувствие и целуната от слънцето кожа. Правим го обаче по абсолютно безвреден начин и без намесата на слънчеви лъчи с помощта на спрей тен.

За целта партнираме със салон Magic Tan, с които заедно ще подарим пет ваучера за отличен безвреден тен на късметлиите сред вас.

Ето и основното, което трябва да знаем, преди да си подарим това удоволствие. Спрей тенът е професионална процедура за моментално придобиване на красив, равномерен и здравословен загар (без следи от оранжев оттенък!). Популярният и широко предпочитан метод за потъмняване предлага всички нива на цвят без ограничения за типа кожа, пол или възраст.

Наградата, предоставена от Magic Tan, позволява да изберем автоматична процедура с бронзант или без моментален цвят, като при втория вариант тенът добива краен резултат след 24 часа.

Играта ни ще се развие тук, на страниците на медията, както и в Instagram профила на View Sofia, а за да участвате, трябва да направите следното:

Последвайте ни в социалния канал и под поста за играта оставете своя коментар или коментирайте тук, под материала. След точно седмица, т.е. следващата сряда  - 25.07.2018, ще изберем петимата щастливци на случаен принцип, а профилите им ще бъдат публикувани тук, моля да го имате предвид.

Очакваме ви, а ако не ви се чака цяла седмица до момента на Ура за новия загар, Magic Tan е на адрес: ул. Златни врата №4.

Работно време:
от 10:00 часа до 20:00 часа
Телефон: 0885 850 779




 

More All About Life