Младата (почти) милиардерка Кайли Дженър на корицата на Forbes

Младата (почти) милиардерка Кайли Дженър на корицата на Forbes

Money mama...

В сряда списание Forbes показа корицата на предстоящия си августовски брой, на която намираме почти 21-годишната риалити звезда Кайли Дженър, за да отбележим, че е почти милиардерка. Not bad, Jenner, not bad.

Според Forbes Кайли съвсем скоро ще бъде най-младият self-made милиардер, измествайки основателят на Фейсбук Марк Зукърбърг от тази позиция. Към момента състоянието на най-малката от сестрите Кардашиян-Дженър е оценено на 900 милиона долара, което я нарежда не само на първо място по печалба в не малката си фамилия, но и на челна позиция в световен мащаб. Само от собствената си козметична компания Дженър печели около 700 милиона долара, а в комбинация с всички рекламни кампании и телевизионните предавания, в които Кайли участва, състоянието й набъбва още повече и стига заветните 900 милиона, а съвсем скоро и милиард.

За сесията Кайли заменя присъщите си провокативни аутфити за смарт бизнес облекло - строг тъмен блейзер и прав елегантен панталон и позира в офиса на мама Крис, чиято заслуга за козметичната империя на Кайли е съвсем не малка, за което получава и своя 10-процентов комисион. Миналата година само от Кайли мама Дженър получава 17 милиона долара. После няма защо да се чудим коя е любимата дъщеря в семейството...

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.