Следва

Double Trouble: Нещо ново, нещо синьо

Какво носи Редакцията: Black & White

It Happened One Day...

All fashion преди 5 години

След близо седмица боледуване, затворена вкъщи сама, нещастна и недоволна, дойде време да се сблъскам отново с реалността. Денят е четвъртък, а аз умирам за социални контакти, което не ми е никак присъщо, но явно изолацията си казва думата.

Възползвам се от хубавото време, което напоследък е дефицитно, за да направя сефтето на една от последните си придобивки - чехлите. Обожавам острата им форма, финият ток и факта, че са бели. Освен ретро духа, който носят, имат и известна доза сантиментална стойност.

Комбинацията от черно и бяло винаги ми е била от любимите. Изчистена, непретенциозна, но същевременно елегантна и стилна. Само по себе си комбото ми от потник и пола е доста семпло, но пък това е резултатът, който исках да постигна. Чантата е с леки polka dots мотиви, за които писахме не един път. Припомняме част тук и тук. За да не е чак толкова стерилна черно-бялата ми визия, се спрях на очила с леопардов принт за акцент. Шарката ми е сред любимите за сезона, а формата напълно допълва ретро настроението ми.

В резюме: My mood of the day е за някой романтичен черно-бял филм, където да търся любовта на живота си. И понеже по рождение връзката ми с реалността е минимална, спокойно мога да кажа - не ме търсете днес. Заета съм да фантазирам.

/тук съм небрежна/

Hello, it's me...

More All fashion