Следва

Street style вдъхновения: Best Of Instagram

Double Trouble: Нещо ново, нещо синьо

Blue heaven...

Shopping преди 5 години

Продължаваме с вълната от миналата седмица - тази на намаленията. Сменяме обаче цветовата гама: от червено на синьо, а и самият артикул, разбира се, няма как. Днес двубоят е между две чанти. Почти напълно идентични. С минимални разлики в нюанса и максимални в цените. На двете страни на ринга са марките ZARA и JW ANDERSON.

Моделът е част от пролетно-лятната колекция на JW ANDERSON за сезон 2018-та. Изработена от мека кожа в нежен син цвят и с големина, напълно достатъчна да побере всичко необходимо за през деня + може би едно мини тефтерче. Цената на намаление е около 840 лв. от 2100 лв., което само по себе си я прави находка от първа необходимост.

ZARA винаги е по-бюджетният избор и по-достъпният. Още повече, когато моделите наистина са еднакви. При версията на ZARA кожата не е естествена и дори на снимка личи, че е по-твърда. Цветът е една идея по-студен. Друга минимална разлика в модела са металните накрайници, които някак не се набиват на очи. Цената обаче на намаление е повече от приемлива - скромните 29.99 лв, а и може да е наша веднага в първия магазин на бранда.

More Shopping