Следва

По-малко от седмица до първия концерт на Bob Moses!

Емили показа пръстена след шест месеца!

Bling, bling...

Celebrities преди 5 години

Преди броени часове атрактивната брюнетка Емили Ратайковски сподели ЗА ПЪРВИ ПЪТ с последователите си в Инстаграм как изглежда годежният й пръстен. Ще обобщим впечателенията си така: ОГРОМЕН Е!

Гигантическият камък е факт още преди сватбата на Ем и половинката й Себастиян Беър-МакКлард този февруари, но моделката зорко го пазеше в тайна до днес. Честно казано не можем да си обясним защо ти е да криеш подобно бижу, но да речем, че е личен избор.

27-годишната красавица публикува цели два фотоса на пръстена си, които са предостатъчни, за да дадем детайлна оценка на бижуто. На безимения пръст на Емили виждаме не един, а цели два диаманта - единият в т.нар. princess форма, а другият във форма, наподобяваща сълза.

Емили е разказвала в интервюта, че Себастиян не е разполагал с "истински" пръстен, когато й е предлагал, но за сметка на това, виждаме, че режисьорът се е реванширал... многократно и многокаратно.

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 18 часа

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 14 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.