Следва

Beach Fashion: 6 бански за curvy мацки

Баба, мама и аз: 5-годишната Норт Уест за Fendi

#MeandMyPeekaboo

All fashion преди 5 години

Има нещо в гените на Крис Дженър, което прави всичките й отрочета супер успешни - не знаем какво и как, но искаме и ние! След като съвсем скоро предстои 20-годишната Кайли да стане най-младата self-made милиардерка, разбираме, че 5-годишната внучка на мама Крис, най-голямата дъщеря на Ким и Канйе, Норт Уест, е новото рекламно лице на Fendi.

Баба, мама и Норт позират заедно за предстоящата рекламна кампания в Fendi от глава до пети, а резултатът, признаваме, е очарователен. Повод за снимките е 10 годишнината от пускането в продажба на емблематичния за италианския бранд модел чанта - Peekaboo, откъдето идва и заглавието, под което протича кампанията - #MeandMyPeekaboo.

Фотографиите, разбира се, намираме из инстаграм профилите на клана Кардашиян-Дженър, но те са само подготовка за видеоклипа, който предстои да излезе този месец. Във видеото главно действащо лице е Норт, а второстепенните роли са отредени за Ким Кардашиян и Крис Дженър. Не, че е някаква изненада, но рекламата ще бъде озвучена от музикалната част от семейството в лицето на таткото на Норт - Канйе Уест.

Keep it in the family както казват хората. Доколко имиджът на семейството олицетворява естетиката на Fendi, е спорно, но кампанията е факт, а от това, което виждаме към момента, изглежда доста интригуващо>>>

More All fashion