Следва

INSTAGRAM #week 28

Петъчна доза секс: Хари Стайлс

Хари Стайлс, модел на Gucci...

Love преди 5 години

Певец, актьор и най-новото официално лице на Gucci, Хари Стайлс се превърна пред очите и екраните ни от очарователен, типично British London boy, в рок звезда и фешън вдъхновение.

Звездният път на Стайлс започва в британския риалити музикален формат Х Factor, където заедно с още четирима участници сформира бой бандата One Direction, в последствие превърнала се в един от най- успешните музикални състави в световен план. Пет албума, многобройни световни турнета и награди по- късно, Хари поема по самостоятелен професионален път, издавайки дебютния си албум Harry Styles през 2017-та година. Същата година се състои и филмовия дебют на Стайлс в номинирания за Оскар филм на Кристофър Нолан „Дюнкерк“.

Типичният британски чар, естествени къдрици и лъчезарна усмивка на Стайлс печелят сърцата на жените от цял свят, както и на креативния директор на Gucci Алесандро Мишел.
Тъй като от известно време Хари е неофициално лице на костюмите на Gucci с флорални мотиви и принтове, напълно логично е модната къща да направи официалната стъпка напред, представяйки Стайлс като официалната муза зад есенната мъжка колекция за 2018-та.

От началото на соловата си кариера Хари се превърна от чаровно момченце, част от boy банда, до бохемски любител на екстравагантни и луксозни костюми. Миналогодишното му турне беше пътуваща галерия от олд скуул пънк татуировки, насложени пръстени и костюми с флорални мотиви на Gucci.

Въпреки подчертаната любов на Стайлс към the Gucci look (изобилието от custom- made дизайни на Алесандро Мишел в модния репертоар на Стайлс е широко отразяван в модните платформи), тазгодишната рекламна кампания, снимана в типична английска закусвалня за пържена риба и картофки в Северен Лондон, е първата официална колаборация между Хари и световно известния моден бранд. И нещо ни подсказва, че няма да е последната.

Хари Стайлс, модел на Gucci – повече от достатъчна петъчна доза секс.

 

More Love