Следва

Жените са от Венера, но отиват на Марс

Тя или Тя: двете първи абсолютно различни в Брюксел

She & She

Celebrities преди 5 години

В Брюксел сме, ако сме част от срещата на НАТО. В София сме, ако просто хвърляме по едно око нататък, като го правим с подчертан интерес в посока по-нежните половинки на държавните мъже, събрани в столицата на Белгия по повода. И така, на вечерята, дадена официално в първата вечер на форума, и базирана в Музея за изкуство и история в града, силно впечатление правят двете Първи - Мелания и Бриджит, и основно техните тоалети.

Доналд и Мелания Тръмп са в оптимална съпружеска форма пред фоторепортерите - държат се ръка и сияят, почти, като красивата 48-годишна Мелания носи пищна бяла рокля на Elie Saab, класическата си добре подредена дълга коса и семпъл грим. Естествено, и много високи обувки.

Бриджит Макрон също съпровожда съпруга си Емануил с познатата ни вече немногогласна преданост, като естествено не изневерява на любимата си марка - Louis Vuitton, този път носена под формата на извънредно елегантен костюм с панталон. Придружават го отлична, оформена богато с майсторски сешоар прическа в брилянтно русо и обрани, много елегантни обувки с ток.

Прави впечатление силно подчертаната разлика в избора на тоалети на двете Дами, като ние лично не съзираме конфликт в това, напротив, веднага ги слагаме на везната и питаме: Тя или Тя - в анкетата.

Анкета

Тя или Тя

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 20 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.