Седмичен ХОРОСКОП - 16.07 - 22.07

Astro преди 5 години

През тази седмица едно от основните влияния ще бъде това на Луната. На 19-ти юли тя навлиза във Везни, апелирайки ни да хармонизираме отношенията си с нашите приятели, партньори, семейство. Луната във Везни насочва вниманието към необходимостта от създаване на баланс в различните видове взаимоотношения, като това важи с особена сила за най-важните отношения с близките ни.
Друг важен аспект на това влияние е, че ни помага да сравняваме различни перспективи, възможности и качества. Така картината е по-ясна.

Венера в Дева образува аспекта на тригона със Сатурн в Козирог (14 юли – 24 юли). Това ни носи подаръка на любовта! Парадоксално, но това може да се прояви по всевъзможни начини, дори като постигането на мир с това, че в някои отношения любовта си е отишла и всичко това трябва да бъде прекратено. Този аспект засилва чувството ни за това кое е истинско и кое – илюзия. Често там, където е имало силна любов някога, трудно се отрича, че е изчезнала и вече нещата не са същите. Но е здравословно и необходимо, ако искате да бъдете щастливи, да преборите страховете си и да бъдете открити един с друг. Любовта е чиста и ако на някои от вас им предстои да я открият, други трябва да оставят старата в миналото, търсейки новата.
Любовта е дар, носещ със себе си отговорност. Голяма част от двойките сега ще осъзнават това съвсем ясно. Важното за периода е да не забравяме, че в любовта се раздаваме, но трябва и да получаваме същото в замяна.

Движението на Юпитер се обръща директно в знака на Скорпиона и това ще продължи чак до седми октомври. Този аспект дава шанс за разбиране между мъжете и жените, комуникацията става по-добра, поради възобновена чувствителност и по-голямо уважение между половете.
 

Хороскоп

Още от Astro