Следва

Фоенкинос се завръща със „Загадката Анри Пик“

Какво ще гледаме през август по FOX Life и FOX Crime

Премиерите през август...

Movies & TV преди 5 години

FOX LIFE

Проект „Ревъри“ (Reverie) – Сезон 1
Oт 8 август, сряда @ 22:00
Премиера за България

Този съвременен нов трилър проследява Мара Кинт (Сара Шахай), бивш преговарящ с похитители и експерт по човешкото поведение, която след като се сблъсква с ужасна лична трагедия, става професор в колеж. Но когато опира до това да спасява обикновени хора, изгубили себе си във високо развита програма за виртуална реалност, в която буквално можеш да изживееш мечтите си, тя осъзнава, че помагайки на другите, може би е открила начин да спаси и себе си.

С участието на:
Сара Шахай като Мара Кинт
Денис Хейсбърт като Чарли Вентана
Катрин Морис като Моника Шоу
Сендхил Рамамурти като Пол Хамънд

Мики (The Mick) – Сезон 2
От 7 август, вторник @ 22:00
Премиера за България

Давайки изцяло ново значение на фразата „нефункционално семейство“, хитовата комедия „Мики“ се завръща за втори сезон, изпълнен с невероятни нови щуротии. В сериала участват Кейтлин Олсън в ролята на Мики, неморална и непримирима жена, принудена да отглежда разглезената си племенница (София Блек-Д'Елиа) и двамата си племенници (Томас Барбаска, Джак Стантън) сред скуката на луксозен Гринуич /Кънектикът/. Въпреки че постоянно е разкъсвана между това да се наслаждава на новия си охолен живот и опитите да контролира три чудовищни деца с неограничени кредитни карти, Мики е твърдо решена да не се отказва. С помощта на гаджето си (Скот Макартър), с когото постоянно се събират и разделят, и домашната помощница, която живее с тях (Карла Хименес), Мики е силно мотивирана да се справи или, в най-лошия случай, да изпада в безсъзнание, когато не успява.

С участието на:
Кейтлин Олсън като Макензи Мърфи
София Блек-Д'Елиа като Сабрина Пембъртън
Карла Хименес като Алба
Томас Барбаска като Чип Пембъртън
Джак Стантън като Бен Пембъртън
Скот Макартър като Джими

FOX CRIME

Частни детективи (Private Eyes Y2) (част 2 – 9 премиерни епизода)
От 23 август, от вторник до четвъртък @ 22:00
Премиера за България

Шейд вече официално е част от Everett Investigations като партньор на Анджи. Но не след дълго те разбират, че имат доста различни виждания за това как трябва да се ръководи бизнес. Анджи предпочита стратегическото мислене, докато Шейд се впуска стремглаво във всичко. Едно нещо е ясно, техните контрастиращи умения водят до добри резултати, щом става дума за разкриване на случаи. Докато успехът им расте, разследванията, с които се захващат, стават все по-големи и заплетени, въвличайки ги в различни светове - на автомобилните състезания, недвижимите имоти, висшата мода и частните училища. Въпреки всичките спорове и несъгласия, между тях безспорно има романтично привличане - нещо, което и двамата ще трябва да признаят рано или късно.

С участието на:
Джейсън Прийстли като Мат Шейд
Синди Сампсън като частен детектив Анджи Евърет
Енис Есмер като инспектор Къртис Мазари

 

More Movies & TV