Следва

54 супермодела позират за Versace: Бела, Джиджи, Кая и компания

Trend report: The White Dress

For the love of white...

Fashion преди 5 години

Не, не визираме пищната бяла рокля, запътила се към олтара в комбо с воал и букет. Говорим за the basic white dress, напълно изчистена и небрежна за ежедневна употреба.

Бялото е сред предпочитаните ни цветове за лятото. Лесно за съчетание, свежо и повече от подходящо за летните горещини. Гъвкаво до последния си шеф, подлежи на абсолютно всякакви комбинации откъм цветове.

Днес фокусът ни е насочен към бялата рокля. Чисто бялата. Без шарки, без други цветове. Единствените детайли, които признаваме са копчетата и коланите. Представяме си я с всичко от кецове към ток и чехли и разнообразни чанти за финал евентуално с по-наситен цвят, а защо не й някой друг шал или колан за акцент.

Хубавото на the white dresses е, че са сред трендовете и всички магазини тънат в изобилие от тях - както в намаленията, така и в редовните цени, дори и за сезон есен-зима. Харесайте вашият стил в кадрите долу и после shopping за перфектната. >>>

 

P.S. Очаквайте и нашия It shopping list в четвертък за нашите любими 20 бели рокли!

More Fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 10 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.