Следва

54 супермодела позират за Versace: Бела, Джиджи, Кая и компания

Trend report: The White Dress

For the love of white...

Fashion преди 5 години

Не, не визираме пищната бяла рокля, запътила се към олтара в комбо с воал и букет. Говорим за the basic white dress, напълно изчистена и небрежна за ежедневна употреба.

Бялото е сред предпочитаните ни цветове за лятото. Лесно за съчетание, свежо и повече от подходящо за летните горещини. Гъвкаво до последния си шеф, подлежи на абсолютно всякакви комбинации откъм цветове.

Днес фокусът ни е насочен към бялата рокля. Чисто бялата. Без шарки, без други цветове. Единствените детайли, които признаваме са копчетата и коланите. Представяме си я с всичко от кецове към ток и чехли и разнообразни чанти за финал евентуално с по-наситен цвят, а защо не й някой друг шал или колан за акцент.

Хубавото на the white dresses е, че са сред трендовете и всички магазини тънат в изобилие от тях - както в намаленията, така и в редовните цени, дори и за сезон есен-зима. Харесайте вашият стил в кадрите долу и после shopping за перфектната. >>>

 

P.S. Очаквайте и нашия It shopping list в четвертък за нашите любими 20 бели рокли!

More Fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.