54 супермодела позират за Versace: Бела, Джиджи, Кая и компания

54 супермодела позират за Versace: Бела, Джиджи, Кая и компания

it's VERSACE not VERSHEE...

За есенната рекламна кампания на италианската къща Verscace ни е нужна панорамна лупа, защото Донатела е подбрала цели 54 супермодела, които да позират рамо до рамо в един-единствен кадър пред обектива на Стивън Майсел. Идеята зад наподобяващата ренесансова картина фотография, е да подчертае особено важната роля на общоприетостта. Донатела избира тези съвършено различни, но и еднакво красиви млади хора без да се опитва да уеднакви различията им, а дори да ги подчертае. Посланието е силно, а изпълнението безупречно.

Истинско майсторство се изисква от целия екип, отговорен за вече емблематичната кампания, за да заснеме всички лица и въобще всичко случващо пред обектива. "Екипът ми не се ограничава до това да бъде само мой работен тийм. Кланът Версаче е съставен от всички членове на семейството ни - от клиенти до модели, фотографи, фенове, стилисти, приятели, артисти; от всички, които вярват, че за да останеш релевантен, трябва да вървиш в крак с времето и да правиш така, че гласът ти да бъде чут. От всички, вярващи, че модата не казва само "Виж ме!", а крещи "Виж ме, имам какво да кажа! Заслужавам да бъда чут!", разказва самата Донатела.

Сред същинската навалица забелязваме фаворитките си сестрите Хадид, сензацията Кая и съвършената Имаан. Въоръжете се с търпение и разгледайте обстойно цялата снимка в галерията горе>>>

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia