Следва

B-day essentials: 19 подаръка за Него

Who Wore It Better: Меган vs Ема

Who? Who? Who?

Celebrities преди 5 години

Great minds think alike! Това важи и за модните избори на звездите. Две от най-любимите ни жени Меган Маркъл и Ема Уотсън се спряха на еднакви панталони за женските финали на Wimbledon. За разлика от масовите дънки и тениска, двете избраха бели wide-leg palazzo pants. И въпреки сходствата, двете изглежда напълно различно и напълно зашеметяващо.

Визията на Меган бе изцяло Ralph Lauren, панталониТЕ + синьо-бяла раирана риза и шапка с лейбъл Maison Michel за финал. Разбира се, тя не изневери и на запазената си марка - нисък кок на тила, който придаваше закачлива небрежна нотка.

Историята не разказва със сигурност за бранда, на който се е спряла Ема, но и няма нужда, защото крайният резултат е умопомрачителен. Британката е съчетала панталониТЕ с елек и сако в същия цвят и деликатна бяла шапка за акцент върху пусната коса. Визията е по-строга от тази на херцогинята, но по нищо не й отстъпва.

Ние сме влюбени и в двете, и колкото да се опитваме, не можем да решим коя ни харесва повече. А на вас? Отговорете в анкетата долу >>>

Анкета

Who wore it better?

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 5 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.