Следва

Calvin Klein с нов дамски аромат след 13 години пауза

Girl of Now Shine: Изящество във фино стъкло

Романтика, изящество и магнетична женственост ...

Body преди 5 години

Романтика, изящество и магнетична женственост са асоциациите, които предизвикват приказните силуети на Elie Saab. Вдъхновен от блясъка на великолепните модели на бранда, новият аромат от Elie Saab „Girl of Now Shine“ събира във фината си опаковка неповторим цветен аромат, отразяващ нежността и мечтанието, присъщи на женската същност.

Също както скъпоценните бродерии се преплитат, за да украсят иконичните вечерни рокли на либанския бранд, искрица аромат от ананас акцентира фъстъчения отенък на парфюма. Благоуханни бели цветя – иланг-иланг и жасмин – се вплитат в прелестното бадемово ухание на специално създаденото за серията „Girl of Shine“ цвете Ормонд и му придават златно сияние.

Загърнати в було от ванилия и ирис, ярките нотки на ароматното растение пачули стават още по-тайнствени и изкусителни. Резултатът е пристрастяващ баланс между елегантност, сенсуалност и стил, характерен за Elie Saab.

Изваяна с присъщата на бранда прецизност и изящество, фината стъклена бутилка на „Girl of Now Shine“ се придържа към деликатния овален дизайн на оригиналната опаковка.

Цветето, заето от клъчовете на модната къща, блести около гърлото на бутилката, сякаш позлатено. Кутията е потопена в пастелно синьо, отличителен знак на модните колекции на Elie Saab, прецизно декорирана със златни цветя.

Новото ароматно творение "Girl of Now Shine" е тук, за да ни потопи в приказно сияние и да ни припомни нетленната женственост и изначално изящество, които всяка от нас носи в себе си. Защото ние всички сме Girl of Now и всички блестим в безкрая на своята същност.


 

More Body