Следва

Лесни рецепти от Деница Костадинова: №1 - мини патладжанени пици

Спортът за един влюбен свят: Бриджит и Емануел Макрон и финалът снощи

Франция е световен шампион!

Love преди 5 години

След 20 години, за втори път в историята си, Петлите, водени от Дидие Дешан, ще отнесат за 4 години трофея у дома, в Париж. Голям радост, божествени кадри от Града на любовта, страхотно достоен отбор на Хърватия, доста любвеобвилна Президентка на въпросната държава (Колинда Грабар-Китарович буквално се скъса да флиртува, прегръща, докосва, съпреживява, бърше сълзи и дипломатства една идея първосигнално, ако простите директното ни мнение), много московски дъжд, който не приличаше на сълзи, поне до момента, в който от Протокола разпериха чадър в пороя само върху господин Путин, и върху никой друг, което предизвика вълна от смях и закачки в Мрежата, естествено. По-късничко, чадъри солидарно се разтвориха и над главите и подгизналите тоалети на останалите държавни глави.

Сега оставяме настрана публичната емоция, тази, която цялото земно кълбо съпреживя, защото беше приятно, истинско и наистина което-дълго-ще-се-помни събитие, финалът на това световна първенство, и поглеждаме към трибуните, където снощи (отново рамо до рамо, както всеки път) подкрепяха сънародниците си Президентът на Франция Емануел Макрон и съпругата му Бриджит Макрон.

Жива, натурална емоция, дискретна елегантност, заразяващо удоволствие от живота излъчваттези двама души. Приятно е да ги гледаш, приятно е да поискаш да си като тях. Ура за добрите примери, тук обобщени в няколко вълнуващи кадъра!

Бел. ред. Малко по-рано днес стана ясно, че освен чистата радост, подобен тип еуфория води и до леко апокалиптични последствия. Предвид агресията по парижките улици след снощния финал, се е стигнало до сблъсъци с органите на реда, двама души са загинали. Вижте и другата страна на монетата, в кадрите надолу>>>

More Love