Следва

Жени Живкова представи новата си колекция в НДК

We love... Victor & Rolf

Дали защото са холандци, дали защото безумнo си приличат - Виктор Хорстинг и Ролф Снойрен са невероятно...

All fashion преди 14 години

Дали защото са холандци, дали защото безумнo си приличат - Виктор Хорстинг и Ролф Снойрен са невероятно талантливи и го доказват вече 16-та година!

Дуото стои зад някои от най-забележителните събития в модната индустрия. Техните модели носят стативи с прожектори върху раменете си и ходят в нелепи налъми щапмовани с V&R, разбира се. Лицата им са покрити с решетки или са нечовешки бели, а краката им са обути в най-чудатите обувки.

Обичаме Victor & Rolf и защото правят истинско изкуство! Изложбата им Barbican Art Gallery го доказва. Прототипите на дрехите им са трогателни и наистина арт!



Обичаме защото са политически активни и казват НЕ на войната! Обичаме Victor & Rolf защото работят и с други марки, които обичаме като H&M (вляво) и Samsonite (вдясно). А резултатът е повече от добър!



Обичаме Victor & Rolf и защото обичат иронията и се забавляват с The Simpsons и закачливите им карикатури!



И въпреки екстравагантността си, това всъщност е една много конвенционална марка, чийто дрехи са подходящи както за сцената така и за петък вечер в града!

Наистина обичаме Victor & Rolf!
 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.