Следва

Editor's Choice: последно от намаленията или Йоанна си купи това!

И да си идиот не е лесно: безумните тениски на Walmart

"Грешка е да водиш това момиче вкъщи"

All fashion преди 5 години

Група жени отсвириха американската търговска верига Walmart през изминалата седмица, причината: описанието под момичешките тениските в сайта на компанията. Блузите сами по себе си не са нищо особено, но големият скандал е в странният начин, по който те са представени в онлайн пространството.

Тениските се продават на walmart.ca, канадският сайт на компанията и са производство на бранда Sauce Hockey. След като няколко снимки на описанието са споделени във фейбсук, група жени подават оплаквания към Walmart.

Блузите имат описания от сорта на:

"За момичето, което е по-заинтересовано от гостуващия отбор по хокей, защото има нови свежи момчета, които да налази." 
"За момичето, което доброволно помага на отбора по хокей, за да може да се натиска с играчите." и "В края на сезона тя е спала с половината отбор".

Това не е всичко. Освен тези, има описания и от рода на: "Огромна грешка е да заведеш това момиче вкъщи" и "Дай й златен душ".

В крайна сметка Walmart правят изявление, в което се извиняват на потребителите си и обещават да бъдат компенсирани. Артикулите са премахнати от сайта, а виновник за целия скандал се оказва трети източник, базиран в Montreal - IceJerseys.

More All fashion