Чарлс и Уилям вързаха тенекия на Тръмп

Чарлс и Уилям вързаха тенекия на Тръмп

Off you go...

Кралица Елизабет II и Доналд Тръмп се срещнаха за съвсем кратко този петък, но дори и за малкото време, в което траеше визитата на американския Президент, Доналд успя да нанесе трайни щети върху утвърдения протокол.

Самият старт беше лош - Мелания и Доналд закъсняха за официалната среща, което е напълно недопустимо - който и да си, не можеш да караш Кралицата да чака. Следващата груба грешка не закъсня: по протокол всеки, срещащ се с Елизабет II трябва да я поздрави подобаващо, но явно семейство Тръмп не влиза в тази графа - нито Първата се поклони, нито Първият. И сякаш това не е достатъчно, Президентът на САЩ най-безпардонно по време на цялата обиколка вървеше пред Кралицата, което говори не само за лош маниер, а и за лошо възпитание, тъй като Елизабет на първо място е дама!

Още един отличен урок по дипломатически протокол от американския Президент, който умишлено или не, съумява да наруши всяко едно правило каквото и да прави и с когото и да се среща!

Доза неуважение проявиха и двамата претенденти за Короната принц Чарлс и принц Уилям, като въобще не се появиха на визитата, въпреки че на фона на истинското представление, което спретна американецът, всичко просто бледнее!

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.