Следва

Лесни рецепти от Деница Костадинова: №2 - яйца с топинг по избор

Какво облечe Наталия Водянова на финала в Москвa

На Louis Vuitton им провървя двойно

Celebrities преди 5 години

На 15 юли на стадион Лужники в Москва се състоя финалният мач на Световното по футбол, в който Франция надигра Хърватия с 4:2. Преди сблъсъка супермоделът Наталия Водянова и екс-капитанът на националния отбор на Германия Филип Лам изнесоха на терена Купата на световния шампион в съответната й луксозна кутия.

Кутията, или мини куфарът, е изработена от кралете в областта - компанията LVMH, а Наталия, в унисон, също носи Louis Vuitton. Роклята й в сияйно златно е в пълна кореспонденция със златото на Купата.

Освен извънредно приятната дреха, красивата рускиня носи бижута Chopard — обеци от 18-каратово злато със 17-каратови изумруди и платинена гривна с диаманти и изглежда божествено.

Определено твърдим, че съчетанието Louis Vuitton + Купата на световните шампиони + Наталия Водянова е убийствен продукт-плейсмънт, пък и Франция победи. Т.е. отсега нататък Louis Vuitton се превръща за французите в тотален символ на победата. Перфектно, колеги!

More from View Sofia

Dettagli di Moda di Milano 2019 vol.6: Miu Miu & YSL или Еврика & Жизел

All fashion преди 5 години

По време на дефилето на младия и завидно успешен дизайнер Габриеле Коланжело, две чаровни усмивки крадат вниманието ни от първия ред. И понеже ярките им монохромни визии привличат погледа като магнит, решаваме да ги заговорим веднага след края на ревюто...

Кой как избра да се рекламира: Кендъл Дженър за Jimmy Choo

All fashion преди 1 година

Кендъл Дженър е героинята в сладникава, но конкретна кампания, промотираща пролетно-лятната колекция на луксозния американски бранд за аксесоари, най-вече обувки, и още по-точно секси обувки (сандали, мокасини, стилето, ботуши и пр.) - Jimmy Choo  

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 14 часа

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 10 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.