Следва

Дневна доза: Херцогинята на Съсекс в розовата гама

Пионери: кърмещ модел на ревюто на Sports Illustrated

5-месечното бебенце носи памперс и шумоизолиращи наушници

All fashion преди 5 години

На ревю в Седмицата на плажната мода в Маями на 15 юли на подиума излезе моделът Мара Мартин, кърмеща рожбата си в момента на появата пред публиката. Изключително приятна гледка, най-вече поради директния жизнелюбив подход, при това излъчен от издание, което традиционно залага на модели от най-висок клас, ала "ангелите" на Victoria's Secret. Този път обаче виждаме страхотен бодипозитивизъм: в ревюто участват момичета с най-разнообразни фигури, включително и модел с протеза на крака.

Мара е една от 16-те победителки в открития кастинг на Sports Illustrated Search. По думите на редакторката на изданието, излизането на подиума с детенцето на ръце не е било предварително планирано: тя просто вижда зад кулисите, че Мара кърми петмесечната си дъщеря и й предлага да излезе на подиума заедно с нея. "Аз самата съм кърмила, това е най-невероятното нещо, което женското тяло може да прави", добавя тя.

Бебето е с памперс и наушници, а падналата презрамка на горнището на младата майка е просто още един фантастичен детайл в и без това разкошната гледка.

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 13 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.