Следва

През 5 планини - пътеводител на галактическия планинар в България

България за първи път отбелязва Световния ден на скачането!

Цял уикенд, посветен на забавленията във въздуха очаква любителите на адреналина!

All About Life преди 5 години

За първи път България ще отбележи Световния ден на скачането – 20 юли! Само че у нас традицията директно ще стане Световен уикенд на скачането и цели три дни любителите на въздушните забавления ще могат да изпитат чистия адреналин по нов и необикновен начин!

Зад инициативата стои най-големият батут парк в България, който отвори врати и в София преди броени месеци.

Цели три дни в AREA 52 в Sofia Ring Mall посетителите ще могат да скачат на близо 80 батута! Всеки посетител ще може да прави космически забивки на баскетболни кошове, както и да подобри координацията и силата си с интерактивни игри във въздуха. Най-смелите могат да направят първото си кълбо или салто на големите въздушни възглавници! А настроените за големи постижения могат да опитат най-дългите си полети на олимпийски професионални батути, използвани както от спортисти, така и от космонавти за тренировки!

Сред подготвените специални инициативи са въздушното DJ парти на единствения подскачащ дансинг у нас, както и зрелищни паркур демонстрации от най-добрите български фрийрънъри. И всичко това – на половин цена!

Световният ден на скачането се ражда през 2006-а година, когато германският артист Торстен Лаушмансе представя като професор по гравитационни науки и обявява, че ако 600 милиона човека скочат едновременно в западното полукълбо, те ще изместят Земята от орбитата й и ще осигурят повече часове слънце, стандартизиран умерен климат по цялата планета и съответно – ще спрат глобалното затопляне. Еко-акцията, разбира се, е пълна инсинуация, но датата 20 юли става Световен ден на скачането и повече от десетилетие по-късно продължава всяка година да ни напомня за силата на груповите усилия за опазване на природата.

More from View Sofia

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 5 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 5 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.