Следва

Околосветско пътешествие в Музейко с Рут Колева

И АЗ МОГА с благотворителна изложба на детски рисунки

null

Events преди 5 години

И АЗ МОГА / I CAN TOO организира благотворителна изложба-търг с детски рисунки, създадени от малките художници за инициативи на организацията през последните 12 години. Детските шедьоври ще бъдат изложени от 19 юли до 5 август в пространството на Галерия Gifted Sofia.

Официалното откриване ще се състои на 19 юли (четвъртък) от 18:30 ч. в галерията на ул. „Иван Денкоглу" 24.

Посетителите ще могат да се насладят на безграничното въображение и пъстър ум на деца, творили специално за И АЗ МОГА в подкрепа на техните връстници със специални нужди. И това съвсем не е всичко! Всеки ще има възможност може да допринесе за каузата, като закупи рисунка на тих търг, с която след това гордо да украси дома или офиса си.

Заповядайте, за да се потопите в магията на цветовете, пречупена през призмата на невинните детски очи. Подарете си вдъхновение и любов и помогнете на децата със специални нужди и техните семейства.

19 юли (четвъртък), Галерия Gifted Sofia - София, ул. „Иван Денкоглу" 24

More from View Sofia

More Events

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 4 дни

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 5 дни

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?