Следва

Лесни рецепти от Деница Костадинова:№3 - полезен картофен чипс

Коя кралска етърва харчи повече за дрехи?

"Днес MacQueen ли да облека, или Givenchy? Може би все пак Oscar de la Renta..."

Celebrities преди 5 години

Да се обличаш като кралска особа не е никак евтино, камо ли ако в действителност си такава и всекидневно си изправена пред тежкия избор "Днес MacQueen ли да облека, или Givenchy? Може би все пак Oscar de la Renta..." Като обикновени простосмъртни не можем да си позволим да се обличаме по вкуса на някоя кралска особа, като например британските royal етърви Кейт Мидълтън и Меган Маркъл, и само можем да си представим що за проблеми има за разрешаване в кралския дрешник.

Изглежда не сме единствените с различен бюджет за пазаруване от този на Меган Маркъл - самата Кейт Мидълтън разполага с далече по-малко средства за модни харчове, колкото и да е трудно да си го предсатвим. Според DailyMail само за година американката надвишава похарченото от Мидълтън неколкократно: през 2017-та Кейт харчи едва 119 000 британски паунда (да, едва!) за модни придобивки и ако това ви се струва много (и да, наясно сме, че е много), успокойте пулса си, защото цифарата, с която Маркъл се разполага е далеч по-солидна и фрапираща.

Британският ежедневник ни спестява точната цифра, похарчена от изгората на принц Хари, но деликатно загатва, че ако ексактрисата продължава със същия темп, до края на календараната 2018-та ще лиши кралската хазна от около 1 милион паунда. Говорейки за цифри, единствената, която споменават от вестника е тази, похарчена от Меган за наскорошнито й 24-часово посещение в Дъблин, Ирландия. Готови? В рамките на един ден Маркъл сменя тоалети на стойност от скромните 28 000 паунда. Скромността наистина краси човека, казват хората, но Меган определено разчита повече на Ralph Lauren и Oscar de la Renta за разкрасяването.

Чудите се как въобще е възможно? И ние. За нещо като оправдание може да мине фактът, че на кралските особи им е изрично забранено да приемат подаръци (включително и под формата на дизайнерски одежди), а както виждаме Меган има подчертан афинитет към определени дизайнери (Dior, Givenchy, Prada, and Chanel) и по нищо не изглежда да е склонна скоро да се откаже от тези си предпочитания. За протокола: на нас не ни е наложена подобна забрана и приемаме подаръци с отворени обятия.

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 12 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.