Следва

Тайните на красивата коса: Scalp Detox + 5 продукта

19 години по-късно: нов дамски аромат от Dior

Малко преди да се навършат 20 години от появата на пазара на последния парфюм на къщата, J’Adore (1999), от Dior ни изненадват със съвършено нов дамски аромат...
 

Body преди 5 години

Тази седмица цялата бюти индустрия се тресе от новините за завръщането на не един, а цели два модни гиганта на парфюмните щандове и то със съвършено нови аромати. По-рано тази седмица Calvin Klein прекъсна 13-годишното си отсъствие от секцията с нови аромати, обявявайки нов продукт, носещ лаконичното име Women. Ответнната реакция от страна на Dior не закъснява и екипът им бърза да запълни същата липса на нов дамски аромат, като при тях паузата е от цели деветнадесет години.

Продуктът ще е първият изцяло нов аромат, който марката пуска в подажба от тези почти две десетилетия. Предшественикът - последен мохикан - за Диор  е емблематичният J’Adore от 1999-та, като през цялото време оттогава от Dior получаваме само различни интерпретации на иконичния аромат.

Парфюмът, чието име все още не знаем, е дело на Франсоа Демаши (директор  парфюмерийно развитие в Dior) и, както той самият заявява, "ще даде началото на нова ера в парфюмерийното производство за Dior".

Изглежда парфюмът ще е обещаващ и поне толкова легендарен за къщата, колкото и предшественика му - J’Adore.


Франсоа Демаши, директор на парфюмерийното развитие в Dior

В рекламната кампания ще видим добре познатата Дженифър Лоурънс, с която френската къща партнира вече от 6 години.

More Body