Следва

Стил урок на седмицата: Жълтата рокля

Да или Не? Надпис върху гума за 400 лева?

Givenchy, Givenchy, но пък чак толкова?

Fashion преди 5 години

Някой някога е казал "В модата никога не казвай "никога", защото ще носиш това "никога" още следващия сезон!" За наше огромно съжаление, колкото и да се борим с леко грозноватите трендове, след точно два супер вдъхновяващи инстаграм поста, вече и ги харесваме, и ги носим.

Та, така и с едни от най-мразените в света на модата обувки - джапанките, които официално правят своето завръщане на дизайнерския подиум и се наместват в уличния стил, както отбелязваме тук.

Този нетрадиционен, но силно предпочитан аксесоар, се сблъсква с друг дълго отбягван тренд - логоманията, и получаваме тези 210-еврови най-обикновени черни гумени джапанки, които, благодарение на белия надпис GIVENCHY Paris, си печелят тази съвсем нениска цена.

Кога прекеленото е наистина прекалено? Питаме: е ли абсурдно бял надпис върху гумени джапанки да струва 410 лева плюс стотинки?

Отговорите очакваме в анкетата долу>>>


П.С.
В случай, че не намирате Givenchy джапанките за абсурдни, можете да ги откриете тук.

Анкета

Да или Не? Надпис върху гума за 210 евро?

More Fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 1 ден

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.