Следва

"Така го правят датчаните"

Зад кулисите: Хелена Бонъм Картър a.k.a Принцеса Маргарет

She is the best!

Movies & TV преди 5 години

След като разбрахме, че Ванеса Кирби няма да играе ролята на принцеса Маргарет в следващия сеозн на сериала "Короната", имахме известна драма. Някак прекалено много сме свикнали с нея. После обаче стана ясно, че на нейно място идва не кой да е, а Хелена Бонъм Картър и успокоихме страстите. Още повече след като видяхме първия кадър на визията на Х. като принцеса М.

Минута мълчание. Ами, невероятна е. Не, че сме имали някакви съмнения по този въпрос, но все пак. Бонъм има абослютно всички необходими качества, за да докара съвършения royal look. С циграта, стисната между пръстите, остра очна линия и аксесоар за коса в наситено синьо, който кара шапките на Кейт Мидълтън да бледнеят. Затаили дъх в еуфория, чакаме да видим какво друго са ни приготвили...

Като допълнение към кадъра на принцеса Маргарет, Netflix издават и кой ще е нейният възлюбен в сериите - фотографът Антъни Армстронг-Джоунс, изигран от Бен Даниелс. С ретро апарат в ръце и запленителен поглед, ние нямаме търпение да видим как ще се развие тяхната любовна игра.

Малко по-рано тази седмица, излезе снимка и на Оливия Колмън, която ще играе ролята на кралица Елизабет, след напускането на Клеър Фой. Отново сме очаровани и стискаме палци скоро да видим и Тобияс Мензейс като принц Филип.

Докато слуховете за Хелена се въртят около това, че след Ванеса тя явно ще играе по-възрастната принцеса Маргарет, сама по себе си Картър има други опасения:

"Не съм сигурна за кое съм по-ужасена - от това дали ще бъда достатъчно добра за истинската принцеса Маргарет, или, че ще трябва да следвам стъпките на Ванеса. Единственото нещо, което знам със сигурност е, че ще бъда по-ниска."

Каквито и опасения да има Хелена, ние сме сигурни, че ще се справи феноменално и нямаме търпение!

More Movies & TV