Следва

Кой как избра да се рекламира: на Рири дизайнерът "застрелва" моделите си

Стил урок на седмицата: Жълтата рокля

Gelb, gelb, gelb sind alle meine Kleider...

All fashion преди 5 години

Неуморно продължаваме да се завръщаме към тенденциите на сезона като отправна точка, именно защото вдъхновението, което могат да предизвикат, е неизчерпаемо. Припомняме, че там, в книгата на големите яркият цвят е определящ. Той, в цялата си богата палитра, задава общия тон в редица дизайнерски дефилета, а и, разбира се, всички хай стрийт брандове.

Съсредоточаваме се върху един конкретен тон обаче и това е жълтото, което в своята наситеност не се притеснява да доминира над случващо се в модата за сезон Пролет/Лято 2018-та. То е силно застъпено в колекциите на Tibi, Rodarte, Kenzo, Calvin Klein и Sies Marjan, където на почит е роклята, потопена в палитрата. Онагледяваме в галерията горе>>> Що се отнася до спецификацията на употребата на цвят - колкото по-наситен е той, толкова по-впечатляващ е резултатът. Но все пак сред изборите попадат както ярките нюанси, така и по-светлите пастели, лимонени и охра такива.

За щастие очарованието на жълтата рокля не закъснява да се пренесе и на улицата, където модните инфлуенсъри демонстрират нагледно лесните интерпретации по темата. За разлика от първоначалното впечатление за сложна особеност, която дрехата оставя, кадрите илюстрират леснотата в летните визии, комплиментирани от букет аксесоари - леки колиета, ненатрапчиви принтове и бели обувки в изобилие>>>
 

More All fashion