Natura Bissé въвежда нови ритуали за красота - „Beauty & Fitness“

Natura Bissé въвежда нови ритуали за красота - „Beauty & Fitness“

В България испанската луксозна марка отпразнува за пета поредна година Beauty Lovers Day в едни от най-добрите СПА центрове и салони за красота.

Вече 10 годиниNatura Bissé утвърждава в България позицията си на един от лидерите в луксозната козметика и грижа за кожата. За пета поредна година, и през 2018-та компанията вдъхнови ценителите на красотата със своето присъствие като отбеляза световния Beauty Lovers Day с много рози, усмивки и приятни емоции.Екипът на Natura Bissé България в края на април посети едни от най-известните салони за красота в страната, които приветстваха своите специални гости за празника с изискана украса от рози и вино. Beauty Lovers Day отправи своя специален жест на благодарност към всички лоялни клиенти, партньори и приятели на Natura Bissé за тяхното доверие и обич в пет български града.

Сред избраните локации бяха салон „Visage“ в град Добрич, козметично студио "Онина" в гр.Сливен, салон „Melissima” във Варна, салон „Комплименти“ в Бургас, „Гранд Хотел“ Поморие, салон „Life” в Пловдив, салон „Timeless”, салон „Anelie” и салон „Елинор“ в София. Част от изненадите на луксозната испанска марка беше специален цифров филтър с листа от рози за украса на снимки и видеоклипове, заснети по случай международния тържествен ден.

А в Лондон, отличената с множество награди в грижа за кожата луксозна испанска марка празнува откриването на нова локация в „The Savoy Hotel“ в Лондон със специално меню, съдържащо препоръчани продукти и терапии за лечение. Разположен в сърцето на Уест Енд в Лондон, „The Savoy Hotel“ е новата локация, на която последователите на Natura Bissé могат да се насладят на Beauty & Fitness ритуали.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.