Следва

Майстори на фотографията: Ваятелят на образи от крайния квартал Йосиф Яков

MAMMA MIA! HERE WE GO AGAIN

Пригответе се да пеете, да танцувате, да се смеете и да обичате отново...

 

Movies & TV преди 5 години

Десет години след като Mamma Mia! покори света и спечели над 600 милиона долара, сте поканени да посетите отново приказния гръцки остров Калокаири в чисто нов мюзикъл, вдъхновен от песните на ABBA. Към любимите актьори от първия филм, които се завръщат в продукцията, се присъединява и звездата от Пепеляшка и Зад волана Лили Джеймс.

Продуценти на Mamma Mia! Отново заедно са Джуди Креймър и Гари Гьоцман, които са сред създателите на първия филм. Креймър също така е продуцент и създател на едноименния световноизвестен мюзикъл, игран стотици пъти на сцена в различни държави.

Сценарист и режисьор на Mamma Mia! Отново заедно е Ол Паркър, който е и автор на идеята, наравно с Катрин Джонсън и Ричард Къртис. Бени Андершон, Бьорн Улвеус отново са автори на песните и текстовете във филма и ще бъдат изпълнителни продуценти. Останалите изпълнителни Са Том Ханкс, Рита Уилсън, Филида Лойд, Ричард Къртис и Ники Кентиш Барнс.

В основните ролите се завръщат носителката на „Оскар“ Мерил Стрийп като Дона, Джули Уолтърс в ролята на Роузи и Кристин Барански като Таня. Аманда Сейфрид и Доминик Купър са Софи и Скай, а Пиърс Броснан, Стелан Скарсгард и носителят на „Оскар“ Колин Фърт отново ще играят тримата вероятни бащи на Софи: Сам, Бил и Хари.

Действието на филма скача напред и назад във времето, за да покаже как измамните връзки от миналото се отразяват на настоящето. Лили Джеймс ще влезе в ролята на младата Дона, а като младите Роза и Таня ще видим Джесика Кинан Уин (Момичето от влака) и Алекса Дейвис (A Brilliant Young Mind). Младите Сам, Били и Хари ще се изпълняват от Джереми Ървайн (Боен Кон), Джош Дилън (Съюзени) и Хю Скинър (Kill Your Friends).

Mamma Mia! Отново заедно идва в кината на 20 юли.
 

More Movies & TV